/*carousel*/

CAMPANII JACOBS

Bucură-te de cafeaua ta preferată JACOBS și intră în campanii unde poți câștiga premii de neuitat.

Campaniile Jacobs

Surprinde tot ce e mai bun din viață cu Jacobs!

Cumpără orice cafea Jacobs prăjită și măcinată sau cafea boabe de minimum 20 lei, trimite SMS cu textul JACOBS urmat de numărul bonului fiscal la 1870 și poți câștiga una dintre cele 4 x excursii la Lisabona cu ședință foto inclusă, dar și multe alte premii!

Mixul perfect de idei îți aduce o aventură cu autorulota în natură!

Cumpără produse Jacobs 3in1 sau Cappuccino de minimum 10 lei, trimite SMS cu textul JACOBS urmat de numărul bonului fiscal la 3732 și poți câștiga una dintre cele 3 x vacanțe memorabile cu autorulota în România și multe alte premii!

Dă play la o vară cât 3 cu JACOBS cafea rece!

Cumpără produse Jacobs 3IN1, Cappuccino sau cafea solubilă de minimum 10 lei, trimite cuvântul Jacobs, urmat de numărul bonului fiscal prin SMS la 1810 și poți câștiga una dintre cele 3 vacanțe în care prinzi vara tot anul.

Jacobs iti ofera 3 x 10 000 lei pentru clipe de magie alaturi de cei dragi!

Cumpără orice cafea Jacobs prăjită și măcinată sau cafea boabe de minimum 20 lei, trimite SMS cu textul JACOBS urmat de numărul bonului fiscal la 1870 și poți câștiga unul dintre cele 3 x premii de 10 000 lei, pe lângă multe alte premii!

Mixul perfect de idei te trimite în city break în Barcelona

Cumpără produse Jacobs 3IN1 sau Cappuccino de minimum 10 lei, trimite SMS cu textul JACOBS urmat de numărul bonului fiscal la 3732 și poți câștiga unul dintre cele 3 x city break-uri în Barcelona și multe alte premii!

Jacobs aduce Magia Alintaromei în Auchan

Cumpără din magazinele Auchan orice produse Jacobs în valoare de minimum 20 lei în perioada 18 ianuarie – 7 februarie, trimite cuvântul Auchan, urmat de numărul bonului prin SMS la 1810 și ești înscris în tragerea la sorți!

Jacobs aduce calitatea din cafenea, la tine acasă!

Cumpără produse Jacobs BARISTA, cafea capsule sau cafea boabe, de minimum 30 lei, trimtie textul "CORA", împreună cu numărul bonului fiscal prin SMS la 1822 și poți câștia unul din cele 3 espressoare și multe alte premii!

Jacobs aduce calitatea din cafenea, la tine acasă!

Cumpără produse Jacobs BARISTA, cafea capsule sau cafea boabe, de minimum 30 lei, trimite textul "CARREFOUR", împreună cu numărul bonului fiscal prin SMS la 1822 și poți câștiga unul din cele trei cursuri dedicat pasionaților de cafea și multe alte premii!

O clipă de magie, o experiență la înălțime

Cumpără orice produse Jacobs din categoriile cafea prăjită și măcinată sau cafea boabe, în valoare de minimum 20 de lei, trimite textul “JACOBS”, împreună cu numărul bonului fiscal prin SMS la 1870 și poți câștiga una dintre cele 2x experiențe la înălțime în Alpii austrieci în valoare de 15.000 de lei fiecare, plus alte premii Alintaromate.

Jacobs aduce Magia Alintaromei în Profi

Cumpără din magazinele Profi orice produs Jacobs cafea prăjită și măcinată, cafea boabe sau cafea solubilă de minimum 20 de lei în perioada 15 iunie – 15 iulie, trimite cuvântul PROFI, urmat de numărul bonului prin SMS la 1870 și ești înscris în tragerea la sorți.

Cumpără sortimentul preferat de Jacobs cafea boabe si intră în tombolă!

Cumpără minimum 1 kg de cafea boabe Jacobs (în orice combinație) din lista magazinelor selecționate în perioada 15 iunie – 15 iulie, completează talonul, introdu-l în urna din magazine și poți câștiga prin tragere la sorți 1 x espressor automat Philips.

Dă viață pasiunii tale cu Jacobs

Cumpără orice produse Jacobs din categoriile cafea prăjită și măcinată, cafea boabe sau cafea solubilă, în valoare de minimum 20 de lei, trimite textul “Jacobs”, împreună cu numărul bonului fiscal prin SMS la 1747 și poți câștiga unul dintre cele 3x card cadou Mobexpert în valoare de 10.000 de lei fiecare, plus alte premii Alintaromate.

Mixul perfect de idei te inspiră să câștigi premii pe măsură!

Cumpără produse Jacobs 3IN1 sau Cappuccino de minimum 10 lei, trimite SMS cu textul JACOBS urmat de numărul bonului fiscal la 3732 și poți câștiga un Samsung Galaxy Z Fold3 5G și multe alte premii!

Jacobs te inspiră să începi de azi

Cumpără produse Jacobs din categoriile cafea prăjită și măcinată și cafea boabe, în valoare de minimum 20 de lei, trimite textul “Jacobs”, împreună cu numărul bonului fiscal prin SMS la 3825 și poți câștiga 25.000 lei, plus alte premii Alintaromate.

Jacobs aduce Magia Alintaromei în Auchan

Cumpără din magazinele Auchan orice produse Jacobs în valoare de minimum 25 lei în perioada 19 ianuarie – 8 februarie, trimite cuvântul Auchan, urmat de numărul bonului prin SMS la 1878 și ești înscris în tragerea la sorți