POVESTEA JACOBS ÎNCEPE

 ÎN BREMEN, ÎN 1895.

Este responsabilitatea noastră să o ducem într-un viitor luminos și prosper, depășind provocările cu care ne confruntăm ca omenire și planetă, astfel încât să ne putem bucura în continuare de o cafea excelentă și dincolo de ziua de mâine.

În calitate de partener al programului Common Grounds al JDE, facem o diferență prin:

APROVIZIONAREA RESPONSABILĂ

MINIMIZAREA AMPRENTEI DE CARBON

SPRIJINUL OFERIT OAMENILOR

De la adresarea provocărilor în cultivarea cafelei cauzate de schimbările climatice, la abordarea inegalității sociale și la condiții de muncă mai echitabile.

DETALII

PROGRES DOVEDIT

Diferența pe care o facem începe deja să se vadă. Și cu fiecare pas mic, suntem în prezent pe drumul spre:

100% cafea verde provenită din surse responsabile până în 2025

100% din ambalajele proiectate să fie reutilizabile, reciclabile sau compostabile până în 2030

SOURCING FOR BETTER

Aprovizionarea responsabilă este una dintre modalitățile prin care avem un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, ajutând fermierii și comunitățile din regiunile cultivatoare de cafea să se dezvolte.

MINIMIZAREA AMPRENTEI DE CARBON

Lucrăm în scopul unui trai sustenabil, astfel că avem obiectivul de

a face toate ambalajele noastre reciclabile, compostabile sau

reutilizabile până în 2030. Până în prezent:

Am făcut ca 78% din ambalajele noastre să fie reutilizabile, reciclabile sau compostabile. Așadar, mai avem de atins încă 22% până în 2030.

Am economisit 3.000 de tone de sticlă în ultimul an prin reducerea greutății fiecărui borcan cu 10-15%.

BENEFICIILE PACHETULUI REFILL

85%

Pachetul Jacobs Refill 150g este realizat cu 85% hârtie.

98%

Acest pachet are cu 98% mai puține emisii de CO2 comparativ cu borcanele de sticlă de 200g.

97%

Pachetul Jacobs Refill 150g folosește cu 97% mai puțin ambalaj per gram de cafea față de borcanul de sticlă Jacobs 200g.

GHID DE COLECTARE

Puteți colecta acest pachet în containerul pentru hârtie și carton.

“AROMA CAFELEI ÎŢI TREZEŞTE SPIRITUL. ESTE MAI MULT DECÂT UN ELEMENT DEFINITORIU AL CALITĂŢII. AROMA ESTE CHEIA CE ELIBEREAZĂ MAGIA DIN FIECARE CEAŞCĂ DE CAFEA.”