/*carousel*/

JACOBS: CALITATE, PASIUNE ȘI RĂSFĂȚ BINEMERITAT

Din 1895, marca de cafea JACOBS reprezintă etalonul în ceea ce privește o cafea de calitate, pasiune și plăcere rafinată, distingându-se astfel drept principalul brand de cafea din România. Măiestria în arta cafelei moștenită prin tradiție și înclinarea spre progres se regăsesc în portofoliul versatil de produse de cafea JACOBS, care înglobează atât cafea măcinată, cafea instant și specialități de cafea cât și capsule de cafea și cafea boabe.

Un brand cu istorie

Pornește într-o călătorie captivantă în timp și află mai multe despre istoria lui JACOBS. Totul a început în 1895, când fondatorul Johann Jacobs a avut un vis.

Află mai multe

Cafea pentru toate gusturile

Încă din 1895, iubitorii cafelei au avut încredere în marca de cafea JACOBS și în Magia Alintaromei. Încrederea iubitorilor cafelei și produsele inovative au marcat JACOBS drept liderul în industria cafelei din România.

Brandul reprezintă tradiție și răsfăț, dar și progres și o varietate interesantă - pentru fiecare gust.

Descoperă produsele

JACOBS dă dovadă de responsabilitate

De mulți ani, cafeaua noastră oferă momente plăcute pentru milioane de băutori de cafea. Dar credem că putem face mult mai mult pentru cafeaua noastră. Susținem proiecte sociale și ne angajăm față de regiunile unde se cultivă cafeaua.

Descoperă mai multe