Savurează o băutură răcoritoare acasă.
- 200 ml JACOBS Barista Editions Espresso
- 200 ml lapte 1,5% grăsime (alternativ lapte vegetal)
- 1 lingură sos caramel
- 6 bucăți de ciocolată (la alegere)
- 125 ml frișcă (alternativ smântână vegetală)
Prepară o ceașcă de JACOBS Barista Editions Espresso și toarn-o în forme pentru cuburi de gheață și pune-o la congelator.
Adaugă cuburile de gheață din cafea cu laptele, ciocolata și sosul de caramel într-un blender și amestecă până când conținutul devine cremos. Mixați frișca până se întărește.
Împarte băutura obținută în 2 pahare, acoperă cu frișcă și puțin sos de caramel.
Recomandare
Dacă frappuccino-ul este prea tare, adaugă câteva cuburi de gheață normale în băutură pentru a-i reduce din intensitate.
Armonia perfectă dintre alune, ciocolată și cafea - pur și simplu divină.
O reducție de portocale completată de o ceașcă cafea și un shot de gin - cu siguranță va plăcea tuturor.
Un deliciu irezistibil de cremos pentru orice iubitor de cappuccino.