JACOBS Coffee Carrot Cake

Atât de pufos, atât de delicios. Tort cu morcovi și cu un strop de cafea - un adevărat răsfăț!


Ingrediente

Ingrediente pentru o tavă de mărimea: 22 x 13 cm Pentru tort
- 300 g morcovi
- 1,5 lămâi
- 200 ml JACOBS Barista Editions Crema
- 200 ml ulei de rapiță
- 200 g zahăr
- Vârf de cuțit de sare
- 300 g faină
- 100 g migdale măcinate
- 1 pachet praf de copt
- 1/4 linguriță vanilie proaspătă (alternativ măcinată)

Pentru topping
- 150 g cremă de brânză vegană
- 70 g zahăr pudră
- 1 linguriță suc de lămâie
- Fistic
- Morcovi din marțipan

 

Mod de preparare

1

Prepară o ceașcă de JACOBS Barista Editions Crema și las-o la răcit. 

2

Morcovii se curăță de coajă, se rad mărunt și se pun deoparte. 

3

Lămâile se spală, iar apoi se rade coaja fin. Pune într-un castron coaja rasă împreună cu sucul de lămâie. 

4

Preîncălzește cuptorul la 180 °C. 

5

Adaugă cafeaua, uleiul de rapiță, zahărul, vanilia și sarea într-un bol și amestecă puțin. Adaugă faina, migdalele, praful de copt și morcovii și frâmântă până obții un aluat omogen.

6

Toarnă aluatul într-o tavă unsă cu unt și pune-o la cuptor pentru 30-40 de minute. Folosește o scobitoare pentru a verifica dacă checul este copt. Dacă aluatul nu se prinde de scobitoare, checul este gata.

7

Scoate checul din cuptor și întoarce-l pe un grătar pentru a se răci.

8

Pune crema de brânză într-un bol și adaugă sucul de lămâie. Cerne deasupra zahărul pudră și amestecă bine cu un tel. Taie grosier fisticul.

9

Întinde crema obținută pe blatul checului și ornamentează cu fistic și morcovi din marțipan.

Snickers Shake

Armonia perfectă dintre alune, ciocolată și cafea - pur și simplu divină.

Coffee Orange Gin Jam

O reducție de portocale completată de o ceașcă cafea și un shot de gin - cu siguranță va plăcea tuturor.

Cappuccino Quark Dessert

Un deliciu irezistibil de cremos pentru orice iubitor de cappuccino.