Desert Linz Eyes

Un desert clasic din Austria, reinterpretat cu cremă de ciocolată cu cafea – perfect pentru Ziua Îndrăgostiților!

Ingrediente

Cremă de ciocolată:
- 100 g unt de arahide 
- 80 g zahăr
- 60 g unt
- 2 lingurițe pudră de cacao
- 200 g ciocolată topită
- 75 ml Jacobs Krönung
- 75 ml lapte de alune sau smântână vegană

Aluat:
- 300 g făină
- 200 g unt
- 100 g zahăr pudră
- Un praf de sare
- O linguriță de esență de vanilie

Mod de preparare

1

Se amestecă făina, sarea și zahărul pudră într-un bol. Se adaugă untul și se lucrează bine pentru a forma o bilă. Se înfășoară în folie alimentară și se pune la frigider pentru o oră.

2

Se topesc Jacobs Kaffee Krönung, laptele, zahărul, untul și pudra de cacao la bain-marie peste apă fierbinte. Se amestecă ciocolata până se combină. Se adaugă untul de arahide, se toarnă în pahare și se lasă să se răcească.

3

Se întinde aluatul pe hârtie de copt la o grosime de aproximativ 2-3 cm și se taie biscuiții. Se taie 1 ochi din jumătate din biscuiți, astfel încât biscuitele să aibă o gaură în mijloc.

4

Coaceți biscuiții timp de 10-12 minute la 180°C.

5

Se ung apoi jumătățile fără gaură cu crema de ciocolată cu cafea, apoi se așază deasupra biscuiții cu gaură și se pudrează cu zahăr pudră.

6

Desertul dvs. Linz Eyes cu cremă de ciocolată si cafea este gata. 

Snickers Shake

Armonia perfectă dintre alune, ciocolată și cafea - pur și simplu divină.

Coffee Orange Gin Jam

O reducție de portocale completată de o ceașcă cafea și un shot de gin - cu siguranță va plăcea tuturor.

Cappuccino Quark Dessert

Un deliciu irezistibil de cremos pentru orice iubitor de cappuccino.