Dalgona Coffee Muffins

Descoperă faimoasa rețetă Dalgona într-o variantă neașteptat de savuroasă.

INGREDIENTE

Pentru brioșe
- 250 g faină
- 50 g cacao pudră
- 100 g zahăr brun
- 50 ml sirop de agave
- 1 pachet praf de copt
- 75 ml ulei de floarea soarelui
- 250 ml lapte de soia
- 75 g ciocolată tocată

Crema Dalgona
- 1 lingură cafea solubilă JACOBS Krönung
- 1 lingură zahăr
- 1 lingură de apă clocotită
- 50 ml frișcă lichidă

Mod de preparare

1

Preîncălzește cuptorul la 180 °C cu funcția căldură sus/jos. 

2

Pune toate ingredientele uscate (cu excepția ciocolatei) într-un castron și amestecă bine. 

3

Adaugă ingredientele lichide și amestecă până se formează un aluat omogen. Încorporează ciocolata. 

4

Tapetează o tavă de brioșe cu 12 forme potrivite, distribuie aluatul uniform și coace la cuptor pentru 20-30 de minute. După 20 de minute, testează cu o scobitoare dacă aluatul este copt. Lasă brioșele să se răcească timp de 1 oră.

5

În timp ce brioșele sunt la cuptor, pregătește crema Dalgona. Pentru a face acest lucru, adaugă cafeaua solubilă și zahărul într-un bol. Se toarnă apa fierbinte și se bate cu telul până se formează o cremă groasă de cafea.

6

Bate frișca și adăug-o în amestec.

Snickers Shake

Armonia perfectă dintre alune, ciocolată și cafea - pur și simplu divină.

Coffee Orange Gin Jam

O reducție de portocale completată de o ceașcă cafea și un shot de gin - cu siguranță va plăcea tuturor.

Cappuccino Quark Dessert

Un deliciu irezistibil de cremos pentru orice iubitor de cappuccino.