Descoperă faimoasa rețetă Dalgona într-o variantă neașteptat de savuroasă.
Pentru brioșe
- 250 g faină
- 50 g cacao pudră
- 100 g zahăr brun
- 50 ml sirop de agave
- 1 pachet praf de copt
- 75 ml ulei de floarea soarelui
- 250 ml lapte de soia
- 75 g ciocolată tocată
Crema Dalgona
- 1 lingură cafea solubilă JACOBS Krönung
- 1 lingură zahăr
- 1 lingură de apă clocotită
- 50 ml frișcă lichidă
Preîncălzește cuptorul la 180 °C cu funcția căldură sus/jos.
Pune toate ingredientele uscate (cu excepția ciocolatei) într-un castron și amestecă bine.
Adaugă ingredientele lichide și amestecă până se formează un aluat omogen. Încorporează ciocolata.
Tapetează o tavă de brioșe cu 12 forme potrivite, distribuie aluatul uniform și coace la cuptor pentru 20-30 de minute. După 20 de minute, testează cu o scobitoare dacă aluatul este copt. Lasă brioșele să se răcească timp de 1 oră.
În timp ce brioșele sunt la cuptor, pregătește crema Dalgona. Pentru a face acest lucru, adaugă cafeaua solubilă și zahărul într-un bol. Se toarnă apa fierbinte și se bate cu telul până se formează o cremă groasă de cafea.
Bate frișca și adăug-o în amestec.
Armonia perfectă dintre alune, ciocolată și cafea - pur și simplu divină.
O reducție de portocale completată de o ceașcă cafea și un shot de gin - cu siguranță va plăcea tuturor.
Un deliciu irezistibil de cremos pentru orice iubitor de cappuccino.