Aceasta va fi noua ta înghețată preferată - lasă-ne să te convingem.
- 100 g zahăr
- 200 ml cafea JACOBS Barista Editions Crema
- 200 ml smântână de gătit
- 1 gălbenuș de ou
- ½ linguriță zahăr vanilat
- 1 linguriță cacao pudră
- 250 ml lapte
- 200 ml lapte condensat
Se pune zahărul într-o tigaie la foc mic până se caramelizează, se toarnă cafeaua și se amestecă.
Lasă compoziția să fiarbă puțin. Se amestecă smântâna de gătit, apoi se lasă să se răcească.
Bate gălbenușul de ou și zahărul vanilat până devine spumos. Se amestecă pudra de cacao.
Amestecă laptele împreună cu laptele condensat. Amestecă în mixul de smântână de gătit și cafea până devine uniform.
Pune amestecul într-un aparat de înghețată timp de 45 de minute sau congelează-l într-un recipient care se etanșează, de preferință peste noapte.
Armonia perfectă dintre alune, ciocolată și cafea - pur și simplu divină.
O reducție de portocale completată de o ceașcă cafea și un shot de gin - cu siguranță va plăcea tuturor.
Un deliciu irezistibil de cremos pentru orice iubitor de cappuccino.