Două ingrediente italiene clasice combinate într-un fel de mâncare minunat.
Ingrediente pentru 4 porții
- 1 kg amestec de carne tocată
- 100 g unt
- Ulei de măsline
- 1 ceapă spaniolă, tocată mărunt
- 4 morcovi de mărime medie, tocați mărunt
- 2 bucăți de țelină, tocate mărunt
- 4 caței de usturoi, tocați mărunt
- 2 linguri pastă de roșii
- 300 ml vin roșu
- 500 ml supă de vită
- 2 conserve de roșii întregi (400 g fiecare)
- 3 foi de dafin
- Sare și piper
- 1 lingură oregano uscat
- ½ linguriță fiecare salvie uscată, busuioc, cimbru și rozmarin
- 100 ml lapte integral
- 50 ml JACOBS Expertenröstung Espresso
- 600 g de spaghete
- Parmezan, ras
Pune untul și 1 linguriță ulei de măsline într-o cratiță mare.
Adaugă legumele și lasă-le la fiert timp de 30 de minute la foc mic în timp ce amesteci.
Se prăjește carnea tocată într-o tigaie mare cu puțin ulei de măsline până se sfârmițează, apoi se toarnă vin roșu și lapte.
Adu mâncarea în punctul de fierbere și adaugă roșiile din conservă, usturoiul, condimentele, foile de dafin și legumele fierte.
Se toarnă supa de vită și espresso-ul și se fierbe la foc mic timp de cel puțin 4 ore la foc mic.
Când totul s-a fiert, scoate foile de dafin și asezonează cu sare și piper.
Gătește spaghetele al dente și servește cu parmezan.
Armonia perfectă dintre alune, ciocolată și cafea - pur și simplu divină.
O reducție de portocale completată de o ceașcă cafea și un shot de gin - cu siguranță va plăcea tuturor.
Un deliciu irezistibil de cremos pentru orice iubitor de cappuccino.