/*carousel*/

White Chocolate Mocha

O adevărată plăcere pentru acele momente dulci la cafea.

Ingrediente

- 50 g ciocolată albă vegană
- 100 ml JACOBS Barista Editions Espresso
- 200 ml lapte vegetal
- Frișcă vegetală
- Ciocolată albă rasă

Mod de preparare

1

Prepară o ceașcă proaspătă de JACOBS Barista Editions Espresso.

2

Topește încet ciocolata albă împreună cu laptele într-o cratiță până când cele două s-au amestecat bine. Dacă dorești, adaugă îndulcitor suplimentar. 

3

Într-un pahar înalt toarnă ciocolata topită și apoi cafeaua. Ornează deasupra cu frișcă și ciocolată albă rasă.

4

Savurează!
Te poți bucura de Mocha cu ciocolată albă rece sau fierbinte. Pentru versiunea rece vei avea nevoie în plus de cuburi de gheață.

Snickers Shake

Armonia perfectă dintre alune, ciocolată și cafea - pur și simplu divină.

Coffee Orange Gin Jam

O reducție de portocale completată de o ceașcă cafea și un shot de gin - cu siguranță va plăcea tuturor.

Cappuccino Quark Dessert

Un deliciu irezistibil de cremos pentru orice iubitor de cappuccino.