Rezultatul unei cafele perfecte 

 

începe cu prima boabă de cafea aleasă

 

Jacobs Kaffee - Icon Kaffeebohnen in gold

 

Simte magia 

Boabelor de cafea

Găsește-ți
cafeaua preferată

 

Cafeaua este diferită, iar gusturile noastre și mai diferite. Există o varietate de boabe de cafea și grade de prăjire, care crează diferite profile de gust.
Pătrunde în lumea cafelei și descoperă sortimentul tău preferat.

Vezi Clipul

ALEGE-ȚI SORTIMENTUL
PERFECT PENTRU TINE

 

Cafeaua nu este doar un produs, este o adevarată experiență. Creată din amestecuri provenite din cele mai bune zone de cultivare, ea este prăjită cu grijă, încet, în tambur.

 • Jacobs Kaffeebohne milde Röstung

  PRĂJIRE MEDIE

  Jacobs Röstung Stark - Intensitätsskala

   

  Dacă îți place Café Crema, Café Latte sau Café au lait, atunci o prăjire medie este potrivită pentru tine. Prăjirea creează un gust blând, cu o notă acidă. Ideal pentru orice aparat de cafea.

  Produs: Jacobs Kronung, Jacobs Crema

 • Jacobs Kaffeebohne dunkle Röstung

  PRĂJIRE INTENSĂ

  Jacobs Röstung Dunkel - Intensitätsskala

   

  Poate exista un gust mai puternic? Prăjirea intensă creează un gust puternic și plin, cu o notă ușor picantă. Perfect pentru iubitorii de espresso, latte macchiato sau cappuccino.

  Produs: Jacobs Espresso

< >

 

Jacobs Kaffee - Icon FrenchPress in gold

 

Descoperă diferite

metode de preparare

 

Presa Franceză

Vezi clipul

Este o metodă rapidă, fără filtru de hârtie. Macini boabele, preîncălzești paharul de sticlă cu apă fierbinte, adaugi cafeaua macinată în cană peste care torni peste apa fierbinte la 90 de grade. După 4 minute, pur și simplu apeși ușor presa (filtrul de metal).

Pentru o băutură rece, prepară boabele proaspăt măcinate cu apă rece și răcește acest concentrat peste noapte. Apasă pe buton după aproximativ 12-24 de ore și preparatul rece este gata.

 

Cafeaua potrivită:

Jacobs Kronung boabe

CHEMEX

Vezi clipul

Pentru a face cafea într-o carafă de sticlă Chemex ai nevoie de filtre de hârtie foarte fină și cafea fin macinată, pe care va trebui să o cântărești exact. Ai nevoie de 6 grame la 100 ml apă. Apa încălzită la 90 de grade se va turna lent, în mișcări circulare prin filtrul de hârtie. În 4-5 minute vei obține o cafea perfectă.

Apropo, carafa de sticlă Chemex are un design clasic și se află expusă și în Muzeul de Artă Modernă din New York.

 

Cafeaua potrivită:

Jacobs Kronung boabe

Filtru Manual

Vezi Clipul

Pour Over este numele tuturor metodelelor clasice de preparare a cafelei la filtru. Poți alege un sistem de recipiente din sticlă, cum ar fi Chemex sau poți folosi un recipent din porțelan cum ar fi V60. Rezultatul este întotdeauna o cafea foarte aromată și gustoasă.

 

Cafeaua potrivită:

Jacobs Kronung boabe

Espressor Moka

Vezi Clipul

Micile recipiente de espresso nu sunt populare doar în Italia. Îți poți pregăti chiar și la tine acasă. Pune apa, adaugă cafea espresso proaspăt măcinată în filtrul metalic și pune pe plită. După 5 minute vei obține un espresso puternic datorită vaporilor de apă în creștere. E modul perfect de a te bucura de espresso italian chiar și fără un aparat de filtrare.

 

Cafeaua potrivită:

Jacobs Kronung boabe

ESPRESSOR MANUAL

Vezi Clipul

Ca iubitor de espresso, nu poți ignora cafeaua preparată la aparatul cu portafiltru. Cu un espressor clasic în care pui cafeaua proaspăt măcinată în portafiltru, obții cea mai bună aromă din boabe, la o presiune de la 9 până la 15 bari. Datorită presiunii ridicate, crema iese perfectă pentru espresso. Importantă este aici și măcinarea cafelei, așa că ai grijă să ai cafeaua perfect macinată.

 

Cafeaua potrivită:

Jacobs Espresso

 

 

Creează-ți 

băutura preferată

 

CAFEAUA CU CREMA PERFECTĂ

Vezi clipul

Aparatul complet automat este alegerea portrivită pentru cei cărora le place să se bucure de specialități de cafea cu spumă de lapte. Trebuie doar să apeși pe un buton și imediat poți savura espresso, cappuccino sau cafea-cremă – toate adaptate preferințelor tale de gust.

 

Cafeaua potrivită:

Jacobs Crema

CLASICUL ITALIAN: ESPRESSO

Vezi clipul

Espresso-ul perfect este făcut de aparatele clasice de espresso cu portafiltru, cele pe care le știi din cafenele. Acestea sunt adevărate minuni ale tehnologiei și permit ca apa fierbinte de aproximativ 94 de grade Celsius să treacă prin cafeaua macinată perfect, cu o presiune constantă, în doar 30 de secunde. Acest lucru creează o cremă minunată, iar cafeaua ta espresso are un gust plăcut, nu amar.

GUSTUL CREMOS: CAPPUCCINO

Vezi Clipul

Pentru mulți, cappuccino este combinația perfectă de espresso puternic și spumă de lapte pufoasă. În timpul preparării, un espresso este pus într-o ceașca preîncălzită, iar apoi este adăugat laptele spumant. Apropo: în Italia, cappuccino este de fapt servit doar pentru micul dejun – după masa de prânz, consumatorii preferă doar espresso!

UN LATTE MACCHIATO PERFECT

Vezi Clipul

Lapte, espresso și spumă de lapte. Latte Macchiato este un classic în orice cafenea. Și nu este doar o cafea cu lapte. Diferența o face cana de sticlă transparentă în care este pregătit care ne permite să vedem cum se formează diferite straturi în momentul în care este turnat espresso-ul.

LUMEA CAFELEI CU GHEAȚĂ

Vezi clipul

Cafeaua cu gheață se află într-o perioadă de adevărată renaștere. Este o cafea simplă, căreia nu i se adaugă niciun fel de frișcă sau ciocolată. Există mai multe moduri de preparare, dar pentru o cafea cu gheață perfectă, îți recomandăm să macini boabele, să o lași la infuzat la rece și să adaugi cuburi de gheață la final.

 

Jacobs Kaffee - Icon Siebträger in gold

 

Află mai multe

despre pregătirea cafelei

 

SPUMA DE LAPTE PERFECTĂ

Vezi Clipul

Spuma densă și pufoasă de lapte poate fi pregătită în moduri diferite. Indiferent dacă o faci cu dispozitivul de abur al espressorului sau cu un dispozitiv de spumare a laptelui, trebuie întotdeauna să obții o spumă cu granulație foarte fină. Un sfat bun pentru spuma perfectă este folosirea laptelui integral proaspăt, cu conținut de grăsime de cel puțin 3,5%.

DESCOPERĂ ARTA CAFELEI

Vezi Clipul

Frunzele, florile sau inimile din ceașca de cafea sunt întotdeauna un semn că un barista pasionat ți-a pregătit cafeaua. Însă cu puțină răbdare și practică, poti obține și tu asta. E important să ai cana de lapte potrivită și spuma de lapte pufoasă. Apoi totul ține de abilitatea cu care torni laptele în ceașca de cappuccino. Iar asta poți exersa până reușești să faci o operă de artă cu cofeină. Voila!


 

Totul a început în 1895, în Bremen, Germania, cu visul lui Johann Jacobs-acela de a oferi oamenilor posibilitatea de a descoperi puterea Alintaromei. 

 

Pentru Johann Jacobs, aroma a fost nu numai un semn al calității, ci și cheia către lumea magică a cafelei, având puterea de a trezi spiritul.

 

După mai bine de 120 de ani, noi, cei de la Jacobs, credem în continuare în acest vis și oferim în fiecare zi consumatorilor noștri Magia Alintaromei.

 

 

.

Află mai multe despre Jacobs

Îndrăznește să visezi

Urmărește-ne și în Social Media

    

if()